Zásady ochrany osobních údajů

Platné zásady ochrany osobních údajů do odvolání

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a poučení subjekt

1. Obecná ustanovení

Eshop RK Drátky, provozovaný na adrese www.rkdratky.cz, zastoupený Radimem Kurialem, bytem Moravská 652, Chropyně, IČO: 88848493, DIČ CZ8307084401, prodává ručně vázané návazce Drátky určené pro sportovní rybolov. Eshop RK Drátky je správce osobních údajů.

Osobními údaji se rozumí data, která mohou identifikovat vaši osobu, jako například adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo apod. Zpracování osobních údajů je pro nás nezbytné, abychom mohli poskytovat služby svým Zákazníkům. V případě, že nesouhlasíte se zpracováním dat, jak je popsané v tomto Prohlášení, nepoužívejte prosím naše webové stránky a služby.

2. Rozsah zpracování osobních údajů

Eshop RK Drátky zpracovává osobní údaje uživatelů stránek www.rkdratky.cz v následujícím rozsahu:

  • jméno a příjmení
  • fakturační adresa
  • doručovací adresa
  • e-mailová adresa
  • telefonní číslo
  • uživatelské jméno a heslo registrovaných uživatelů
  • informace, které nám sdělíte v rámci zákaznické podpory
  • data o e-mailech,které od RK Drátky otevřete

3. Proč zpracováváme tato data:

  • poskytování služeb
  • komunikace a podpora
  • marketing
  • povinnosti ze zákona

4. Jak sbíráme data

  • Automatický sběr dat

    Cookies a pixel tagy

    Cookies jsou malé textové soubory obsahující řetězec znaků a jednoznačně identifikují prohlížeč. Do počítače je odesílá operátor webové stránky nebo třetí strana. Většina prohlížečů ve výchozím nastavení soubory cookies přijímá, protože je to podmínka zobrazení a procházení většiny webových stránek. Přesto máte v nastavení prohlížeče možnost cookies úplně zakázat, zablokovat cookies třetích stran anebo nastavit, kdy se mohou cookies zasílat.

    Pixel tagy jsou skripty, které se spouští ve chvíli, kdy uživatel vstoupí na stránku nebo otevře e-mail. Samotný pixel není viditelný a lze jej najít pouze v HTML kódu stránek a emailů. Skript volá aplikaci na serveru, která buď zajistí stažení cookie třetí strany na váš počítač nebo zaregistruje otevření e-mailové zprávy.

  • Google AnalyticsTato cookie nám umožňuje vidět informace o uživatelově návštěvě našich stránek, např. zobrazené stránky, zdroj návštěvy, čas strávený na stránce a další. Tyto informace jsou odosobněné a zobrazené pouze jako čísla. Nelze z nich tedy zpětně vysledovat konkrétního uživatele, což napomáhá chránit vaše soukromí. Díky Google Analytics můžeme zjistit, který obsah našich stránek je nejpopulárnější a na základě toho vám můžeme nabízet více obsahu, který vás zajímá. Pokud nechcete, aby Google sbíral a zpracovával informace generované těmito cookies, lze tomu předejít nainstalováním doplňku Google Analytics Opt-out BrowserAdd-on do vašeho prohlížeče. Tento doplněk je k dispozici na adrese https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • Facebook Remarketing:Pixel tag od Facebooku nahraje do vašeho počítače cookies, které Facebook upozorní na to, že jste navštívili naše stránky. Předpokládáme tedy, že máte zájem o RK Drátky a obsah našich stránek. Při další návštěvě Facebooku se vám pak budou zobrazovat informace a reklamy s podobným obsahem. Pro omezení tohoto druhu marketingu změňte nastavení soukromí u svého Facebook účtu.

5. Jaká data sdílíme, s kým a proč:

  • státní správa – pokud si údaje vyžádají, v rozsahu daném zákonem
  • partnerské společnosti:

Česká pošta – jméno, adresa – nutné pro doručení zásilky

Mailchimp – e-mailová adresa, pokud dáte souhlas se zasíláním obchodních sdělení e.mailem za účelem jejich zasílání (prohlášení o ochraně osobních údajů http://mailchimp.com/legal/privacy)

Google – odosobněná data z analýzy webových stránek, prováděné prostřednictvím cookies třetích stran sloužící k marketingu a zlepšení našich služeb

Facebook – data z analýzy webových stránek, prováděné prostřednictvím cookies třetích stran, data slouží k marketingovým účelům.

6. Vaše práva

  • právo odhlásit z odběru marketigové komunikace – podle instrukcí v každém zasílaném mailu, nebo elektronickou žádostí e-mailem na adrese info@rkdratky.cz (Upozorňujeme, že i při odhlášení odběru marketingových e-mailů vás i nadále můžeme kontaktovat za účelem administrativní komunikace.)
  • právo na přístup k osobním údajům – na základě žádosti vám poskytneme přehled všech vašich údajů, které zpracováváme. Máte také právo na přenositelnost údajů. Můžete také zažádat o opravu nesrovnalostí ve vašich osobních údajích nebo tak sami učinit prostřednictvím svého zákaznického účtu.
  • právo žádat o smazání osobních údajů a omezení jejich zpracování v souladu s tímto prohlášením nebo specifickými podmínkami poskytovaných služeb. Nelze však smazat data vyžadovaná zákonem, např. účetnictví
  • právo podat stížnost na zpracování svých osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů
X

Produkt byl přidán do košíku

Do košíku

Pokračováním užívání této stránky souhlasíte s použitím cookies. více informací

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít